Travel Tipster - resursa ta de recomandari turistice

Dus-intors Dus
Afiseaza si zboruri low cost
Prefer zboruri directe
Adulti
Copii
(2 - 11 ani)
Bebelusi
( < 2 ani)
  • Persoane / camera

TravList

 

TRAVLIST - NOUL ASISTENT VIRTUAL DE CĂLĂTORIE!

– aplicația completă de business travel - 

 

Orice călătorie de business vine cu o doză de imprevizibil. Ce ați zice dacă ați avea o aplicație cu toate informațiile despre călătorie?

TravList este aplicația de mobil creată special pentru nevoile voastre de business travel.

TravlistCu TravList aveți acces în timp real la informații despre zboruri, terminale, hoteluri, check in/check out, rent a car, starea vremii la destinație, ora locală și hărți interactive. Puteți răsufla ușurați, asistentul vostru digital de travel se ocupă de toate detaliile care contează!

Economisiți timp și energie cu TravList!

TravList gestionează eficient toate informaţiile necesare în fiecare stadiu al călătoriei.
În acest fel, scăpați de orice stres inutil și puteți investi timpul rămas în activități pe placul vostru!

O punte virtuală între voi şi Go Travel, accesibilă oricând

TravList vă ghidează la orice pas din călătorie, atât prin adunarea şi actualizarea tuturor informaţiilor într-un singur loc, dar şi prin crearea unei modalităţi rapide de comunicare permanentă cu agenţia.

 

     

TravList imp


Beneficii principale:

 

  1. Online check-in și boarding pass: nu mai e nevoie să printați nimic, TravList vă scapă de grija hârtiilor cu informații despre călătorie!
  2. Alerte în timp real cu privire la zboruri: status, plecări, sosiri și întârzieri. Primiți toate notificările despre zbor în cel mai scurt timp ! În felul ăsta zborul devine mai previzibil ca niciodată.
  3. Un loc sigur pentru detaliile de zbor, cazare, check-in/check-out, rent a car și servicii de transfer. TravList integrează toate informațiile într-o interfață user friendly.
  4. Planificare eficientă a călătoriilor: cu TravList aveți acces la informațiile despre călătoriile trecute și puteți să vă organizați viitoarele călătorii.
  5. Widget-uri pentru o experiență de neuitat: notificări gratuite în funcție de detaliile despre călătorie, fotografii ale destinațiilor, vremea locală, timpul local, hărți și convertor valutar.
  6. Numărătoare inversă până la următoarea componentă a călătoriei: TravList ține cont de schimbările de fus orar, astfel că sunteți mereu în pas cu timpul.
  7. Contact permanent cu agentul de turism: detaliile de contact ale agentului (adresa de e-mail şi numărul de telefon) sunt acum la un click distanță.
  8. Evaluarea/rating-ul călătoriei: puteți trimite feedback către agenţie, direct din aplicaţie. 

 

TravList1

 

Cu Travlist veți fi mai aproape de cele mai bune oferte Go Travel. Promoțiile speciale sunt integrate în aplicație, în funcție de nevoile voastre.

Prezentare Video TravList

Aflati mai multe despre TravList aici: Go Travel TravList presentation

Descarcati acum! - Android

Descarcati acum! - iOS

Termeni si Conditii

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save