Travel Tipster - resursa ta de recomandari turistice

Dus-intors Dus
Afiseaza si zboruri low cost
Prefer zboruri directe
Adulti
Copii
(2 - 11 ani)
Bebelusi
( < 2 ani)
  • Persoane / camera

PortAventura Spania

Parcul de distractii Port Aventura este impartit in 6 zone culturale diferite pe care le poti descoperi in moduri inedite. 

ZONA MEDITERRANIA combina perfect linistea unui sat tipic de pescuit Meditteranean cu plimbari interesante, restaurante si magazine de inalta calitate.

ZONA POLYNESIA este o zona din parcul tematic care recreaza cat se poate de realist padurile salbatice din insulele Polinezia, aducand un plus de exotic intregului complex.

ZONA CHINA reprezinta o vasta arie tematica, care este foarte bine intretinuta pana la cel mai mic detaliu, unde va puteti bucura de un tur de plin de distracsie prin China antica.

ZONA MEXIC este o parte a parcului unde veti putea vizita zone indigene in perioada coloniala cunoscand cultura si mitologia locurilor.

ZONA FAR WEST (VESTUL SALBATIC) este una dintre cele mai vizitate fara indoiala pentru experienta autentica in stilul american a pistolarilor si a indienilor cu muzica, decoruri si mancare ce vor incanta si cei mai pretentiosi dintre vizitatori. 

ZONA SESAMOAVENTURA este partea complexului decorata in tema bine-cunoscutlui show Sesame Street. Personajele amuzante din spectacolul acesta foarte popular in randul celor mici si nu numai se plimba in aceasta parte a parcului si distreaza intreaga familie prin glume si giumbuslucuri care mai de care mai trasnite. 

Pentru oferta completa, tarife, disponibilitati si recomandari va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail: vacante@gotravel.ro sau la numarul de telefon 021 305 99 55/ 103, 186, 191.Sejur de 3 nopti in camera dubla standard, demipensiune si acces nelimitat la parc! detalii >>
Hotel Caribe 4*
428 Euro

Sejur de 3 nopti in camera dubla standard, demipensiune si acces nelimitat la parc. detalii >>
Sejur de 3 nopti in camera dubla standard, demipensiune si acces nelimitat la parc detalii >>

Hotel El Paso 4*
714 Euro

Sejur de 3 nopti in camera dubla standard, demipensiune si acces nelimitat la parc detalii >>