Travel Tipster - resursa ta de recomandari turistice

Dus-intors Dus
Afiseaza si zboruri low cost
Prefer zboruri directe
Adulti
Copii
(2 - 11 ani)
Bebelusi
( < 2 ani)
  • Persoane / camera

Circuit Vietnam, Cambodgia 2018

cere oferta

Circuit Vietnam Cambodgia

Date de desfasurare 2018: 17.01, 14.02, 14.03, 25.04, 16.05, 13.06, 11.07, 25.07, 12.09, 10.10, 14.11, 19.12


 Descoperiti Vietnam și Cambodgia individual

19 zile / 18 nopți de la Hanoi /pana la  Siem Reap

de la 1.249 EUR / persoana

 

Caracterul acestui circuit „Shoestring” este ideal pt. tineri, sau pt. cei inca dornici de aventura, care doresc sa experimenteze Vietnamul si Cambodgia pe cont propriu insa nu vor sa aiba grija itinerariului si a cazarilor.

In aceasta calatorie veti descoperi frumusetile naturale si atractiile culturale din Vietnam si Cambodgia. O calatorie interesanta cu mult timp la dispozitie pentru activitati proprii si pentru a experimenta intens aceste doua tari.

 

Ziua 1: Hanoi

Sosire individuala la aeroportul din Hanoi. De acolo veti fi preluat si condus la hotelul dvs. Bine ati venit in Vietnam! Profitati de restul zilei pt. o prima explorare a locului pe cont propriu. Cazare 2 nopti in Hanoi, Hotel Posh ***.

 

Ziua 2: Hanoi

Aceasta zi va sta la dispozitie in totalitate. Lasati-va purtati pe strazile si bulevardele cu vile in stil frantuzesc si cu un sarm aparte. Se recomanda o vizita la Literature Temple, care a fost construit dupa modelul templului  Confucius, in chineza Qufu, locul de nastere al lui Confucius. Complexul de cladiri a fost proiectat ca prima universitate in Vietnam, cu numeroase gradini si sali de explorat.

 

Ziua 3: Hanoi – Halong Bay

Bucurati-va de acesta zi. Transfer cu autocar privat la Halong Bay, unde va asteapta ambarcatiunea dvs. Preluati-va cabina si faceti-va confortabili la bord. Bucurati-va de plimbarea prin apele unice, declarate patrimoniu natural UNESCO. Inotati in apele cristaline si explorati grotele cu nenumarate stalactite si stalagmite. Dimineata si seara golful Halong emana o atmosfera foarte placuta. 170 km, aprox 3 ore (mic dejun, pranz si cina)

 

Ziua 4: Halong Bay – Hanoi – Hue

Admirati dimineata peisajul unic. Barca va strabate tara din nou, ducandu-va inapoi in Hanoi. Dupa amiaza este la dispozitia dvs. Ghidul cu siguranta a fost la dispozitia dvs cu recomandari. Plimbati-va prin orasul vechi, unul dintre cele mai impresionante din Asia. Seara va urcati la bordul trenului, unde veti calatori peste noapte in Hue. 170 km, aprox. 3 ore (mic dejun)

 

Ziua 5: Hue

Ajungeti dimineata in Hue si mergeti la hotel. Profitati de acesta zi pt. a descoperi pe cont propriu orasul si imprejurimile. Fara indoiala veti ajunge in citadela care include cetatea regala si Orasul Interzis. Punctul de reper este Turnul inalt de 37 de metri. Nu trebuie ratata nici piata Dong Ba. Ghidul va va sta la dispozitie dupa amiaza. Excursie cu barca pe rau. Explorati mormintele impreriale si pagodele din afara orasului. Cazare o noapte la Dui Tan 1 Hotel 2**+.

 

Ziua 6: Hue – Hoi An

Astazi veti merge cu un autocar privat la Hoi An, veti trece prin sate si orase micute si plantatii de orez. Ruta este interesanta. Scopul este sa faceti opriri inedite: veti vedea faimosii munti de marmura (Marble Mountains), Chiana Beach si Cham Museum in Danang. Odata ajunsi in Hoi An, mai aveti timp pt. o prima explorare. Orasul vechi este patrimoniu UNESCO. 3 nopti cazare in Beach Dang Hotel **+ (mic dejun). 135km

 

Ziua 7 – 8: Hoi An

Aceste doua zile sunt la dispozitia dvs. Urmati recomandarile ghidului sau pur si simplu plimabati-va pe aleile din centrul vechi, prin pitoreasca piata cu cosuri de fructe colorate, legume, peste si fructe de mare. Cele mai vizitate atractii ale orasului sunt Japanese Bridge, pe care ar trebui sa il vizitati si dvs. Deasemenea trebuie luata in considerare si excursia la My Son. Vechiul templu al orasului, care dateaza din secolul 7 si ale carui ruine se pot vizita. (mic dejun)

 

Ziua 9: Hoi An – Ho Chi Minh

Astazi se incepe din Hoi An in Danang (aprox. 45 min.). De aici va veti urca in tren, care va va duce peste noapte in Ho Chi Minh, aprox. 16 ore. (mic dejun)

 

Ziua 10: Ho Chi Minh

Sosire la Ho Chi Minh. Dupa numeroase recomandari din partea ghidului, veti fi nerabdatori sa incepeti sa explorati orasul. Nu va grabiti insa, aveti suficient timp in cele 3 zile petrecute aici. Cazare 3 nopti la Hoang Phu Gia Hotel ***.

 

Ziua 11 – 12: Ho Chi Minh

In aceste doua zile puteti explora numeroasele temple, Notre Dame Cathedral, Reunion Palace si puteti vizita si muzeul de razboi. Treceti prin agitatul district chinezesc Cholon si incercati numeroase feluri de mancare la un pret redus si testati-va abilitatile de negocierein piata Cho Binh Tay. Daca nu va place agitatia din orasele mari si vreti sa evadati, rezervati-va o excursie cu barca la Mekong Delta, care va va duce prin numeroase canale si la o piata plutitoare. (mic dejun)

 

Ziua 13: Ho Chi Minh – Phnom Penh

Cu un autobuz public veti ajunge in Phnom Penh. Bucurati-va de urmatoarele zile pe care le veti petrece in Cambodgia. Dupa amiaza va sta la dispozitie. V-ar putea interesa piata centrala Psar Thmay in stil Art-Deco. Admirati domul, unul dintre cele mai mari din lume si reper al orasului. Seara ar trebui sa mergeti la o plimbare pe Bulevardul Tonle Sap. 2 nopti cazare in Mito Hotel ***, 250 km – aprox. 6,7 ore (mic dejun)

 

Ziua 14: Phnom Penh

Ziua este la dispozitia dvs. Puteti vizita de exemplu Royal Palace si explora pavilioanele si pagodele de argint. Deasemenea puteti vizitia vechiul Khmer temple sau sa va plimbati prin orasul vechi. Daca doriti puteti rezerva la fata locului, cu ghid local diverse excusrsii – de la clasicul tur al orasului pana la o excursie la „Killing Fields of Choeng EK” si bine cunoscuta Toul Sleng Jail. (mic dejun)

 

Ziua 15: Phnom Penh – Udong – Battambang

Transfer cu autocar privat la Battambang. Pe drum va veti opri la Udong. In aceasta antica capitala a imperiului Khmer puteti vizita numeroase temple, pagode si monumente. Continuati apoi la Battambang. Orasul merita vazut pt. sarmul frantuzesc, arhitectura coloniala si oamenii amabili. In pofida gratiei coloniale si a numeroaselor pagode orasul nu este o destinatie turistica pt. multi, fapt pt. care aici puteti simti Cambodgia autentica. 1 noapte cazare in Stung Sangke Hotel ***, 175km – 3 ore. (mic dejun)

 

Ziua 16: Battambang – Siem Reap

Transfer cu autocar privat la Siem Reap, poarta catre faimosul sit sfant Khemer din Angkor. Dupa sosire timp liber. Va puteti odihni picioarele obosite cu un masaj de relaxare sau puteti vizita fermecatoarea piata. 3 nopti cazare in Angkor Hotel ***+, 320 km aprox. 6-7 ore. (mic dejun)

 

Ziua 17 – 18: Siem Reap

Nu petreceti prea mult timp in hotel ci luati-va un pass de doua zile si explorati impresionantul Khmer Empire. Nici Angkor Wat nu trebuie ratat. Si celelalte temple se impun prin unicitate si frumusete. De pe agenda dvs nu trebuie sa lipseasca Bayon Temple, cu sculpturile sale in piatra. Aveti din nou optiunea de a rezerva excursii la fata locului: vizitati anumite locuri din Angkor pe bicicleta sau excursie lacul Tonle Sap. (mic dejun)

 

 

Ziua 19: Siem Reap

Check out de la hotel cel tarziu la ora 12:00. Transfer la aeroport in functie de zborul dvs. Sfarsitul circuitului. (mic dejun)

 

Servicii incluse:

-          Transferuri la sosire si la plecare

-          Calatorii dus-intors in functie de program cu autobus privat, public sau barca

-          18 nopti de cazare in hoteluri, pensiuni de categorie medie, cele specificate sau similar, in tren compartiment cu 4 paturi, pe barca in cabina mobilata simplu.

-          Mese in functie de program

-          Mic dejun x 16, pranz x 1, cina x 1

-          Ghid vorbitor de limba engleza

-          Material informativ

 

Bine de stiut:

-          Caracterul acestui circuit „Shoestring” este ideal pt. tineri, sau pt. cei inca dornici de aventura, care doresc sa experimenteze Vietnamul si Cambodgia pe cont propriu insa nu vor sa aiba grija itinerariului si a cazarilor. Programul poate fi proiectat in mod liber, vizitele mentionate sunt doar recomandari. Daca nu se doreste vizitarea obiectivelor turistice pe cont propriu, exista un numar mare de excursii care se pot rezerva la fata locului.

-          Pe durata circuitului, turistii vor avea ghizi locali care le pot face recomandari.

-          Viza nu este inclusa

-          Intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse

-          Participanti din mai multe tari

-          Pentru aceasta excursie, partenerii nostri „Shoestring” solicita asigurare medicala internationala, care trebuie prezentata

-          In timpul noptii nu este posibila camera single in Halong Bay

-          Se poate rezerva jumatate de camera dubla. Daca pana la inceperea circuitului nu se gaseste un partener de camara Pentru camera single se plateste aditional.

 

Numar minim de participanti: 6 persoane

 

 

Date de desfasurare 2018: 17.01, 14.02, 14.03, 25.04, 16.05, 13.06, 11.07, 25.07, 12.09, 10.10, 14.11, 19.12

 

Thailanda Asia Pura

 

Pentru oferta completa, tarife, disponibilitati si recomandari va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail: vacante@gotravel.ro sau la numarul de telefon 021 305 99 55/ departament vacante.

Save

Save